Με συνεχείς παρεμβάσεις της Μίκας Ιατρίδη, στηρίζονται οικονομικά οι περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία στη Ρόδο.



Με συνεχείς παρεμβάσεις της Μίκας Ιατρίδη, στηρίζονται οικονομικά οι περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία στη Ρόδο.
Υπογραφή της απόφασης για την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων από τη θεομηνία, από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Υπογράφτηκε από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, η απόφαση για την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων από τη θεομηνία που είχε πλήξει τη Ρόδο.

Η παράταση δίνεται μέχρι και την 25/5/2020 και αφορά φυσικά και νομικά πρόσωπα με κύρια κατοικία και έδρα τις Δημοτικές Ενότητες Ρόδου, Ιαλυσσού, Πεταλούδων, Καμείρου, Ατταβύρου, Νότιας Ρόδου, Λινδίων και Καλλιθέας.

Για το ζήτημα αυτό η Μίκα Ιατρίδη είχε παρέμβει τόσο στις συναντήσεις της με τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, όσο και από το βήμα της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, ενώ αντίστοιχο αίτημα είχε σταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Με την υπογραφή της απόφασης η Μίκα Ιατρίδη επεσήμανε τα εξής:

«Η απόφαση για την αναστολή των φορολογικών υποχρεώσεων των πληγέντων από τη θεομηνία του Νοεμβρίου στη Ρόδο, δείχνει τη σταθερή προσήλωση της Κυβέρνησης της Ν.Δ. και του αρμόδιου Υφυπουργού, κ. Βεσυρόπουλου, στην αντιμετώπιση των έκτακτων ζητημάτων που πολλές φορές βιώνουμε οι νησιώτες. Προχωράμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα».