«Οι αστυνομικοί μας στην πρώτη γραμμή στα μέτωπα του κορωνοϊού και του μεταναστευτικού. Τους αξίζουν συγχαρητήρια». Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου.


Διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Καληωράκη και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, με τον Πρόεδρό της, κ. Μανώλη Ανδρουλάκη, το Γενικό Γραμματέα, κ. Γιώργο Βουρλούμη και τον Ταμία, κ. Τσαμπίκο Καριπίδη, είχε η Μίκα Ιατρίδη.

Και στις δυο συναντήσεις, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τα στελέχη της Αστυνομίας για την αυταπάρνηση τους και τον επαγγελματισμό τους, τόσο στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού, όσο και στο κρίσιμο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Περαιτέρω, συζητήθηκαν και ζητήματα που απασχολούν την καλύτερη λειτουργία της Αστυνομίας στα Δωδεκάνησα, μεταξύ άλλων, το ζήτημα των κτιριακών υποδομών και την περαιτέρω ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό.

 Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

 «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω σήμερα τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Καληωράκη και τα στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου, κ. Ανδρουλάκη, κ. Βουρλούμη και κ. Καριπίδη.

 Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, οι αστυνομικοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των μετώπων του κορωνοϊού και του μεταναστευτικού και τιμούν τα καθήκοντα τους με υποδειγματική θέληση και επαγγελματισμό. Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια.

 Συζητήσαμε ακόμα τρόπους για την περαιτέρω ενίσχυση του έργου της Αστυνομίας στη Δωδεκάνησο, τους οποίους θα διαβιβάσω άμεσα στο αρμόδιο Υπουργείο».