Επίσκεψη της Μίκας Ιατρίδη στον ΕΦΚΑ Ρόδου και το Κέντρο Υγείας Ρόδου.Ρόδος, 23 Ιουνίου 2020


Συναντήσεις εργασίας στον ΕΦΚΑ Ρόδου και το Κέντρο Υγείας Ρόδου, πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Δωδεκανήσου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε στον ΕΦΚΑ Ρόδου με το Γενικό Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Συντονισμού και Στήριξης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννη Παπαντωνίου, το Διευθυντή της Τοπικής Διεύθυνσης Α΄ Δωδεκανήσου, κ. Νίκο Κωνσταντινίδη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Νίκο Πούπουζα, καθώς και με τους Προϊσταμένους των τμημάτων.

 Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, ενώ η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και να ενημερώσει για τις παρεμβάσεις που έχει κάνει στον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιάννη Βρούτση για την ενίσχυση των Τοπικών Διοικητικών Επιτροπών (ΤΔΕ) του ΕΦΚΑ και των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΠΕΚΑ), η οποία είναι σε εξέλιξη, μια και, αναπόφευκτα, η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε το σχετικό χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου.

 Στο Κέντρο Υγείας Ρόδου η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με το Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου, κ. Νίκο Παυλίδη, όπου και συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και η περαιτέρω ενίσχυση του.

 Η βουλευτής Δωδεκανήσου, με την ολοκλήρωση των συναντήσεων επεσήμανε τα εξής:

 «Η υγεία, η κοινωνική ασφάλιση και η περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών αποτελούν βασική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση.

 Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, ακούμε την κοινωνία, εκσυγχρονίζουμε  τις υπηρεσίες, όπου αυτό είναι δυνατόν, και δουλεύουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».