Η δημιουργία Τοπικής Διεύθυνσης Τεχνικών Επιθεωρητών στη Ρόδο, αντικείμενο της συνάντησης της Μίκας Ιατρίδη με τον Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων, Νίκο Τριπολίτη.



Συνάντηση είχε η Μίκα Ιατρίδη με τον Νίκο Τριπολίτη, Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου και Πρόεδρο Γραμματείας Στήριξης Ανέργων και Ευπαθών Ομάδων Εργατικού Κέντρου Ρόδου, με αντικείμενο την ανάγκη δημιουργίας Τοπικής Διεύθυνσης Τεχνικών Επιθεωρητών στη Ρόδο. 

 Ο κ. Τριπολίτης ανέφερε στη βουλευτή Δωδεκανήσου ότι πρέπει να δημιουργηθεί αντίστοιχη τοπική διεύθυνση τεχνικών επιθεωρητών στη Ρόδο, γιατί είναι απαραίτητο στις οικοδομικές εργασίες να ελέγχονται και να τηρούνται οι προδιαγραφές και τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για τους εργαζόμενους. Στη συνάντηση συζητήθηκαν, ακόμη, όλα τα θέματα που απασχολούν την οικοδομή, καθώς και οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στο συγκεκριμένο κλάδο.

Η Μίκα Ιατρίδη, σημείωσε ότι θα γίνει παρέμβαση στο αρμόδιο Υπουργείο, ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση στο πάγιο αίτημα του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου για τη σύσταση της τοπικής διεύθυνσης τεχνικών επιθεωρητών, καθώς και για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο της οικοδομής.