Μίκα Ιατρίδη: «Το Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στην πρώτη γραμμή της Γαλάζιας Ελευθερίας!»



Ρόδος, 22 Μαΐου 2021

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας στο Φαληράκι της Ρόδου παρευρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, μαζί με τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, για τη λειτουργία του γυμναστηρίου ως μέγα εμβολιαστικού κέντρου.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. σημείωσε τα εξής:

«Το σχέδιο Γαλάζια Ελευθερία σε πλήρη εξέλιξη από την Κυβέρνησή μας!

Στη Ρόδο η λειτουργία του μέγα εμβολιαστικού κέντρου στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, έργο που θεμελίωσε και ολοκλήρωσε ο πατέρας μου Γιάννης Ιατρίδης και οι συνεργάτες του, διασφαλίζει τη γρήγορη ροή των εμβολιασμών.

Η άψογη συνεργασία του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η άμεση κινητοποίηση τους και η ενεργός συμμετοχή του Στρατού και όλων των εμπλεκόμενων οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας 700.000 πολίτες σε 119 νησιά να περπατήσουν άμεσα στον δρόμο της «ελευθερίας» και η έναρξη του τουρισμού να γίνει με ασφάλεια για όλους. Συνεχίζουμε!»