Μίκα Ιατρίδη: «Προχωρά και ολοκληρώνεται η κατασκευή του Δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου»


 

Ρόδος, 9 Ιουνίου 2021

Τη διαβεβαίωση ότι η κατασκευή του Δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου θα προχωρήσει κανονικά, από τη στιγμή που δόθηκε λύση σε μια σειρά από ζητήματα, έδωσαν στη Μίκα Ιατρίδη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.  

Το ζήτημα της ολοκλήρωσης της κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου στον Αρχάγγελο, έργο που δεν προχωρούσε τα τελευταία χρόνια, έχει αποτελέσει αντικείμενο παρεμβάσεων της Μίκας Ιατρίδη, ήδη από τις 14 Ιουλίου 2020 όταν η βουλευτής Δωδεκανήσου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκο Διμέλη, είχε κάνει παρεμβάσεις  στο Υπουργείο Υποδομών και στον αρμόδιο Γενικό  Γραμματέα, ώστε να διευθετηθούν τα θέματα που είχαν προκύψει και να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του κτιρίου.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η βουλευτής Δωδεκανήσου, σημείωσε :  

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι προσπάθειες που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο για το Δωδεκαθέσιο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου έχουν αποτέλεσμα. 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών έχουν θέσει σε προτεραιότητα τα νησιά μας και σύντομα ο Αρχάγγελος θα έχει ένα νέο Δημοτικό Σχολείο για να φιλοξενήσει τα παιδιά μας, το μέλλον μας.

Προχωράμε για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα νησιά μας, για να εξασφαλίσουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για τους νέους νησιώτες μας».