Στην Ηρωική Νήσο Κάσο η Μίκα Ιατρίδη για την Κοίμηση της Θεοτόκου και συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο και τους αιρετούς εκπροσώπους του νησιού.


 

Ρόδος,  16 Αυγούστου 2021

Επίσκεψη στην Ηρωική Νήσο Κάσο πραγματοποίησε η βουλευτής Δωδεκανήσου και αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Μίκα Ιατρίδη, το τριήμερο 14-16 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να τιμήσει με τους συμπατριώτες της την μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, την Κοίμηση της Θεοτόκου και να πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Μιχάλη Ερωτόκριτο, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικολέττα Σοφίλα και τους Αντιδημάρχους Κώστα Περσελή, Γιάννη Νικολάου και Δημήτριο Φραγκούλη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, ακόμη, ο εκπρόσωπος της μειοψηφίας Γιώργος Μηνακάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Γιάννης Φραγκούλης και η  Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ., Θέκλα Σταματάκη. 

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής της, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε τα εξής:

«Στην Ηρωική Νήσο Κάσο, στο νοτιότερο νησί του ανατολικού Αιγαίου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας!

Είχα τη χαρά να βρεθώ με τους συμπατριώτες μου και να έχω εκτενή συζήτηση με το Δήμαρχο και τους αιρετούς εκπροσώπους του νησιού μας.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. βρίσκεται κοντά στη νησιωτική Ελλάδα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει επισκεφθεί ο ίδιος την Ηρωική Νήσο Κάσο.

Με συνεργασία και συνεννόηση με όλους τους φορείς, δουλεύουμε εντατικά για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, για βιώσιμη ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του ακριτικού και ιστορικού νησιού μας!»