Μίκα Ιατρίδη: «Κάθε ταξίδι στη ζωή μας είναι μια μοναδική ευκαιρία μάθησης». Μήνυμα της Βουλευτού Δωδεκανήσου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 


Ρόδος, 27 Αυγούστου 2021

«Θα ήθελα, μέσα από την καρδιά μου, να συγχαρώ τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ειδικά όταν η προετοιμασία για τις εξετάσεις έγινε σε πρωτοφανείς συνθήκες, και να τους ευχηθώ μια γόνιμη και συναρπαστική ακαδημαϊκή πορεία.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, θα ήθελα να τους πω ότι η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες, για αυτό πρέπει να κρατούν τους ορίζοντες τους ανοιχτούς και με αυτοπεποίθηση να διεκδικούν τα όνειρά τους.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς, που δίνουν και την ψυχή τους για τα παιδιά τους, καθώς και στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που, ακούραστα, μεταδίδουν τις γνώσεις τους.

Κάθε ταξίδι στη ζωή μας είναι μια μοναδική ευκαιρία μάθησης, μια μοναδική ευκαιρία εξέλιξης του εαυτού μας, μια μοναδική ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι».