Η Μίκα Ιατρίδη στην Κω, συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.


 Διήμερη επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη. Αντικείμενο της επίσκεψής της ήταν η συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του νοσοκομείου της Κω, αλλά και με φορείς του νησιού.

Ειδικότερα, για την λειτουργία του νοσοκομείου η Μίκα Ιατρίδη είχε εκτενή συνεργασία με το Διοικητή, Σταμάτη Βασιλειάδη, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ, Μανώλη Μπαλάσα, και το μέλος του ΔΣ, Ηλία Χρυσόπουλο για ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση του νοσοκομείου με ανθρώπινο δυναμικό και την περαιτέρω ενίσχυση του με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ενημέρωσε τη διοίκηση του Νοσοκομείου για τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, στην οποία είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει εκτενώς για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Το Υπουργείο έχει προχωρήσει σε παρεμβάσεις, και αναμένεται να προκηρύξει θέσεις για ιατρικό και επικουρικό προσωπικό, ενώ μελετάται και η δυνατότητα τα κίνητρα, που δόθηκαν για την ειδικότητα των αναισθησιολόγων, να επεκταθούν και σε άλλες ειδικότητες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κω, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνεργασία με το Δήμαρχο, Θεοδόση Νικηταρά στο Δημαρχείο, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Δήμο και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο κ. Νικηταράς για την προώθηση τους στα αρμόδια Υπουργεία. Η Μίκα Ιατρίδη επισήμανε ότι ως βουλευτής Δωδεκανήσου είναι πάντα δίπλα στο Δήμο Κω και στις ενέργειές του που έχουν στόχο την καλυτέρευση της ζωής των νησιωτών.

Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη, είχε συνάντηση με την πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου και την αντιπρόεδρο της Ένωσης και Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ., Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, στην οποία συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα υγείας και του νοσοκομείου Κω, τουριστικά θέματα και ζητήματα προώθησης και ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής.

Τέλος, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους της Κω, μεταξύ άλλων για την εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, αλλά και για το σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν.