Συγχαρητήρια επιστολή Μίκας Ιατρίδη στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Παραδεισίου - Αγία Μαρίνα για το πανελλήνιο βραβείο Healthcare Business Awards 2021.

 Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η Μίκα Ιατρίδη στην πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου – Αγία Μαρίνα, Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη με αφορμή το Πανελλήνιο Βραβείο Healthcare Business Awards 2021, που έλαβε ο Σύλλογος για το κοινωνικό και κοινωφελές έργο του και για την προσφορά του στην Υγεία.

Στην επιστολή της, η βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρει τα εξής:«Αγαπητή μου Πρόεδρε,

Αγαπητά μου μέλη του Συλλόγου,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ ολόψυχα για το πανελλήνιο βραβείο που έλαβε ο σύλλογός σας, στα πλαίσια του θεσμού Healthcare Business Awards 2021, για το κοινωνικό και κοινωφελές σας έργο και για την προσφορά σας στην Υγεία.

Σας αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια, γιατί η βράβευση αυτή ακολουθεί την αντίστοιχη βράβευσή σας τον προηγούμενο χρόνο, γεγονός που αποδεικνύει την απαράμιλλη προσήλωσή σας στις αξίες και τα ιδεώδη του συλλόγου σας, αλλά και τη δέσμευσή σας για ουσιαστική προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα να σας εκφράσω και ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί στα πλαίσια ενός θεσμού εγνωσμένης αξίας και πανελλήνιας εμβέλειας θέσατε το δωδεκανησιακό πνεύμα της προσφοράς και της στήριξης στις δομές υγείας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Είμαι σίγουρη ότι με τη θέληση για προσφορά που έχει ο σύλλογος σας, καθώς και με την ευαισθησία και την τεχνογνωσία που έχετε αποκτήσει από τις δράσεις σας, θα συνεχίσετε να συνδράμετε αποτελεσματικά στην ενίσχυση των δομών υγείας και των λειτουργών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαι στη διάθεση σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε οποιοδήποτε ζήτημα κρίνετε σκόπιμο πως μπορώ να βοηθήσω».