Συγχαρητήρια επιστολή Μίκας Ιατρίδη στην Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας.


 

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η Μίκα Ιατρίδη στην Πρόεδρο, κα Μαίρη Μοσχή - Στάθη και το διοικητικό συμβούλιο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, που αναδείχθηκαν ύστερα από την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών του ιστορικού Σωματείου.

Στην επιστολή της, η βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρει τα εξής:


Αγαπητή μου Πρόεδρε, αγαπητή μου Μαίρη,

Αγαπητά μου μέλη του Δ.Σ.,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, από το 1931, αδιάλειπτα και ακάματα στηρίζει τον ανθό της νεολαίας μας και κάνει πράξη το απαράμιλλο δωδεκανησιακό πνεύμα της αλληλεγγύης, της υποστήριξης, της αγάπης και της προσφοράς.

Μέσα από το πολυσχιδές, πολιτιστικό, κοινωνικό, παιδευτικό και οικονομικό σας έργο, αποδεικνύετε ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει όραμα, πίστη, συνέπεια, συνεργασία και συνέχεια στις αξίες που θεμελίωσαν οι πρωτεργάτριες Μέλισσες.

Συνεχίζετε μια πολύ μεγάλη και σπουδαία παράδοση, την παράδοση της «κυψέλης» στην οποία εντασσόμαστε και δουλεύουμε για την ευόδωση των κοινών στόχων μας.

Είμαι βέβαιη ότι υπό την εμπνευσμένη καθοδήγησή σας, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα θα συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της και θα συνεχίσει να παραμένει σημείο αναφοράς και ελπίδας για όλες τις Δωδεκανήσιες και όλους τους Δωδεκανήσιους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα είναι τιμή μου να σταθώ δίπλα σας ως αρωγός στο έργο σας και τη συνολική προσφορά σας.

 

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Μίκα Ιατρίδη

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ.