Τη δυνατότητα παράτασης για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά.


 

Τη δυνατότητα παράτασης για τους δασικούς χάρτες στα Δωδεκάνησα συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά.

Τη δυνατότητα να δοθεί παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών στα Δωδεκάνησα, συζήτησε η Μίκα Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά, σήμερα στη Βουλή.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις εύλογες ανησυχίες των Δωδεκανήσιων σχετικά με τους αναρτημένους δασικούς χάρτες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα νησιά.

Στη συζήτησή της με τον αρμόδιο Υπουργό, διαπιστώθηκε από κοινού ότι υπάρχουν ζητήματα, τα οποία είναι σε γνώση του Υπουργείου, για αυτό το λόγο και η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συζήτησε με τον Υπουργό να διερευνηθεί η δυνατότητα να δοθεί η εν λόγω παράταση.

Περεταίρω, η Βουλευτής Δωδεκανήσου ανέφερε ότι μια τέτοια παράταση θα επιτρέψει και στις αρμόδιες υπηρεσίες να ανταποκριθούν στο αναμφίβολα ογκώδες έργο, μια και φαίνεται ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για τη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών, ενώ συνολικά θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους νησιώτες δεν έχουν προλάβει, λόγω της πανδημίας, ή και άλλων λόγων, να υποβάλλουν τις αντιρρήσεις τους, ώστε να επιλυθούν οι όποιες δυστοκίες έχουν παρατηρηθεί.