Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Η Υγεία βασική μας προτεραιότητα, στόχος η συνεχής αναβάθμιση των δομών και η ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού».




Ρόδος, 4 Μαρτίου 2022

 

Μίκα Ιατρίδη από Κω: «Η Υγεία βασική μας προτεραιότητα, στόχος η συνεχής αναβάθμιση των δομών και η ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού».

«Η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στην Κω και τα Δωδεκάνησα, δείχνει τη σταθερή προσήλωση της Κυβέρνησης στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη από το νησί του Ιπποκράτη, το οποίο επισκέφθηκε για δυο ημέρες.

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου συνόδευσε τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια Υπουργό, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Κω, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου συστήματος παροχής οξυγόνου στο Νοσοκομείο, το οποίο υλοποιήθηκε με τη χορηγία του Ομίλου Βιανέξ Α.Ε..

Την προηγούμενη ημέρα των εγκαινίων, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. συμμετείχε μαζί με την κα Γκάγκα σε συσκέψεις στο Δημαρχείο, με το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και στο Επαρχείο με τον Έπαρχο Ιωάννη Καμπανή με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των νησιωτών και τη συνακόλουθη βελτίωση των δομών υγείας.

Στη συνέχεια, η Μίκα Ιατρίδη παρευρέθηκε στο Νοσοκομείο Κω για τα εγκαίνια του νέου συστήματος παροχής οξυγόνου, μαζί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τους αυτοδιοικητικούς φορείς και συναδέλφους της βουλευτές Δωδεκανήσου, ενώ είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί σε συνάντηση του αρμόδιου Υπουργού με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του νησιού.

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε, ακόμη, και μια κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον κ. Πλεύρη, στον οποίο εξέθεσε τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα της Υγείας συνολικά στα Δωδεκάνησα και την αντίστοιχη προώθηση των θεμάτων που έχουν ήδη συζητήσει και σε συναντήσεις τους στη Βουλή.

Περεταίρω, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από τους συμπατριώτες της, ενώ πραγματοποίησε και συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου και την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Δωδεκανήσου με αντικείμενο θέματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό, προτάσεις για βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.