Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με Υπουργό Ναυτιλίας στη Βουλή: «Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας. Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας κοντά στα νησιά μας».


 

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με Υπουργό Ναυτιλίας στη Βουλή: «Ενισχύεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Αστυπάλαιας. Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας κοντά στα νησιά μας».

Την ικανοποίηση των κατοίκων και του Δήμου της Αστυπάλαιας μετέφερε η Μίκα Ιατρίδη στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, σχετικά με την ενίσχυση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού με τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, με τη δρομολόγηση του πλοίου «Σταυρός».

Η συνάντηση έγινε στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εξωτερικών για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων της Ελλάδας με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με τη ολοκλήρωση της συνάντησης η Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε τα εξής:

«Το ζήτημα της ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Αστυπάλαιας με τα υπόλοιπα νησιά μας είχα θέσει σε ομιλία μου στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2021, καθώς και σε διαδοχικές συναντήσεις μου με τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας.

Η δρομολόγηση του πλοίου «Σταυρός» είναι μια ακόμα απόδειξη της σταθερής δέσμευσης της Κυβέρνησης μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των νησιωτών και των επισκεπτών της Αστυπάλαιας και, γενικά, του νομού μας. Οι συντονισμένες προσπάθειες, οι κατάλληλες και ρεαλιστικές προτάσεις οδηγούν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

«Μετέφερα στον Υπουργό Ναυτιλίας, την ικανοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κατοίκων της Αστυπάλαιας για την εξέλιξη αυτή. Με τον κ. Πλακιωτάκη έχουμε πάντα μια βαθιά και γόνιμη συνεργασία. Νησιώτης ο ίδιος, γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η συνεχής και απρόσκοπτη σύνδεση των νησιών μας. Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση να δημιουργούμε τις καλύτερες συνθήκες για την περεταίρω ανάπτυξη του τόπου μας».